sobota 2. června 2018

TROPICKÉ POČASÍ

Zdravím Vás opět u dalšího, sobotního článku! Tentokrát se jedná o maximálně letní a "odlehčený" outfitový příspěvek. Nevím v které části republiky bydlíte Vy, ale já v té, kde za posledních 14 dní nespadla ani kapka! Jižní Čechy hlásí povodně, v Praze je vyplavená nemocnice a u nás? U nás je sucho, nedostatek vody a brutální vedro. Takže já, jako nepříznivec tropického počasí, umírám a bojím se, co nás čeká v létě. 
Původně jsem pro Vás měla vymyšlený úplně jiný, trošku "propracovanější" outfit, ale počasí mě nutí nosit volný a vzdušný věci. Ne uplý šaty, jako bylo nejdříve v plánu. Takže plátěné kraťasy a volné tílko bylo jasná volba č.2. Kraťasy už mám minimálně dva roky a pořád je miluji. Jediná jejich chyba je, že nemají kapsy. Ale co jsem si poslední dobou nejvíce oblíbila jsou copy! Sice mi přijde, že vypadám jako prvňačka, ale je to asi nejpraktičtější věc, co se dá s vlasy v takovémto počasí udělat. Nikde nepřekáží nebo nepoletují a co je hlavní, není horko.

tílko: H&M kraťasy: C&A boty: Converse brýle: C&A
fotograf: Ondřej Zemenčík (instagram)

A co nejraději nosíte v tropickém počasí Vy?

2 komentáře:

  1. tie šortky sú super :) a rovnako aj copy, je to v lete maximálne pohodlné.
    ja som si v tomto lete obľúbila najviac nosiť šaty, čím voľnejšie, tým lepšie :D

    OdpovědětVymazat
  2. U nás je to taky des, bydlím cca 40 km od Prahy a pečeme se tu jako selatka :D Uz by to chtělo trochu deště :) Jinak ten outfit se mi moc líbí, mám moc rada tmavě zelenou a tohle bych si na sebe vzal hned :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář:) Určitě ho oplatím!:)