čtvrtek 8. května 2014

4WAYS TO WEAR: STRIPED B$W T-SHIRT

Zdravím Vás s outfitovým článkem! Překvapení co? Vážně bych se chtěla blogu věnovat více než se mu věnuji, ale bohužel prostě vůbec nemám čas. Snad teď když se blíží léto se to změní. :) No a k dnešnímu článku. Rozhodla jsem se vás trošku inspirovat jak nosit pruhované tričko(C&A). Ve všech outifech se také opakují moje nové bílé tenisky (GATE). Nejsou to nijak zvláštní outfity, ale třeba Vás inspirují.:)
tričko: C&A, boty: Gate, sukně: House, mašle: DIY
1. Miluji tuto asymetrickou sukni! Je naprosto perfektní a vypadá dobře snad ke všemu černému, bílému nebo modrému. Koupila jsem si jí už minulý rok a rozhodně nelituji.:) Sukni jste mohli vidět ZDE.

tričko: C&A, boty: Gate, džíny: Gate
2. Tento outfit jsem nazvala "filmovým", protože je vážně hodně pohodlný. Džíny jsou volnější = nikde netlačí a vy si můžete sednout jak vás napadne. Skvělé! Džíny v outfitu ZDE.

tričko: C&A, boty: Gate, sukně: C&A, svetr: Kik, mašle: DIY
3. Mintovou barvu mám vážně hodně ráda. Tento svetr jste na mě mohli vidět například ZDE i s touto sukní.

tričko: C&A, boty: Gate, kraťasy: DIY, mašle: DIY
4. Tento patří asi k mým největším oblíbencům. Obzvlášť tyto kraťasy, kterém mám ráda asi i proto, že jsem je měla na koncertě DM (článek ZDE). Prostě další skvělý, jednoduchý a pohodlný outfit.

Který outfit se líbí nejvíce Vám?

8 komentářů:

  1. Pruhy mám ráda a tato kombinace bílé a černé nebo-li alá "zebra" je prostě super! Ale raději mám tílka ;) Podobné botky měly i v New Yorkeru, ale přišly mi až moc "slaměné", to tyhle vypadají o hodně lépe a především "trvanelivěji" =o)
    A který se mi líbí nejvíc?
    Šortky a triko a šortky a zelené džíny =o)

    PS: To je motýlek, nebo mašlička? =oD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Uff, jsem si říkala, že jsem si nevšimla, že by děvčata nosila teď z jara motýlky! =o)

      Vymazat
  2. Super outfity a krásný blog :)
    www.all-of-beauty-things.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  3. Super inspirace, mam rada pruhovana trička, je to zajimave spestřeni uplně obyč outfitu. A taky se mi moc libi detaily, jako jsou mašle, ktere miluji, nebo třeba ohrnute nohavice džínů.

    OdpovědětVymazat
  4. Ty mašličky jsou k tomu supeer. :3

    OdpovědětVymazat
  5. Skvele outfity, libi se mi, jak mas ke kazdemu ladici maslicku :-) a za me, jelikoz jsem ujeta na kralovskou modr, tak ten prvni vyhrava :-) jen bych si k tomi vzala podpatky :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky bych si k tomu normálně vzala boty na klínku (mám takové skvělé černé), ale bohužel mi teď zdravotní stav boty na podpatku nedovoluje:/ A královskou modř mám taky hrozně moc ráda:)

      Vymazat

Děkuji za komentář:) Určitě ho oplatím!:)