čtvrtek 24. srpna 2017

ČERVENCOVÉ NÁKUPY

Ahoj! Vítám vás u mého dalšího new in článku. Tentokrát se jedná o moje červencové nákupy, které nejsou tak zajímavé ani obsáhlé jako červnové, ale už teď vím, že srpen zase bude stát za to. V červenci můj nejdražší nákup byl spacák a karimatka, protože to, co jsem měla doma už bylo příšerný a skoro nefunkční takže jsem akutně potřebovala něco nového a utratila za to víc než za veškeré oblečení. Ale i tak se pár kousků oblečení našlo tak se na to pojďme kouknout.

Jestli jste si do teď nebyli jistí mojí oblíbenou barvou tak teď už vám to musí být jasné - modrá. Trička z Decathlonu jsem kupovala především na Sázavu, ale obě jsem si je neskutečně zamilovala. To s nápisem je skvěle funkční a i když jsem v něm seděla každý večer u ohně stále tolik nesmrdělo. To druhé je taková pohodlná bavlněná klasika. Tričko z Croppu mi přišlo skvělé k obyčejným džínům a za 129 korun jsem ho tam nemohla nechat.
Další klasika pro kterou si chodím do Decathlonu jsou černé legíny. Ty, co jsem měla doma se roztrhly takže byly potřeba nové. Šaty jsem měla vyhlídlé na začátku července za původní cenu, ale o 3 týdny později byly za polovic takže bylo jasno. A taška byl dárek, takže k ní není co říct, snad jen to, že ji teď nosím skoro pořád.
Tady jsou další dva dárky - overal a multifunkční šátek. Overaly jsem si docela zamilovala a tento je super vzdušný a když byly ty třicítky tak jsem chodila jedině v něm. Také jsem v Lidlu ukořistila tyto maximálně pohodlné tepláky (pro změnu modré), ve kterých doma chodím pořád. V červenci jsem si taky pořídila skoro jediná vzorovaná trička, co mám v šatníku a přiznám se, že když se mi nechce vymýšlet složitý outfit vezmu džíny nebo kraťasy, jedno z těchto triček a jdu.

Co jste si v červenci pořídili Vy?

6 komentářů:

  1. Krásný kousky! Ten overal miluju, fakt <3
    A nejlepší nákupy jsou Lidl nákupy, to jsou skoro jediný, který já provozuju! :D (ty tepláky jsem tam nenašla :'( )

    OdpovědětVymazat
  2. woow super kúsky veľa z nich by som si určo vybrala aj ja, prídu mi celkom praktické :)

    Desire fashion blog

    OdpovědětVymazat
  3. Úplne nádherné kúsky :) Veľmi sa mi páči tá taštička :)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné kousky! :) Nejvíc se mi líbí ty z druhé fotky, černá a bílá jsou moje barvy ♥

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  5. Ta taška je skvělá ♥ A ty trička... Nevadilo by ti, kdybych tě přišla vykrást? :D O:)

    https://majahampeisova.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. To je nádhera, brala bych všechno. Máš moc hezký styl oblékání. A největší radost bych měla z toho overalu, který máš jako dárek. Ten je prostě boží :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář:) Určitě ho oplatím!:)