čtvrtek 25. července 2013

Enjoy the silence.

Praha, Praha, Praha.
Zdravím vás, léto už je skoro v polovině (to to utíká co?) a já mám stále něco na práci což je super. No, a jak určitě všichni víte v úterý jsem byla na koncertě mé milované kapely takže vám přidávám pár fotek, které ale nejsou jen z koncertu, protože před koncertem jsme se s taťkou vydali na výlet po Praze.
Byli jste teď někdy v Praze?
Černí lidi byli všude!

Náš výlet směřoval ke známé Žižkovské věži, která se tyčí nad celou Prahou a je z ní krásný výhled. Znáte ty mimina co jsou na věži? Jaký je váš názor na ně? Podle mě z dálky vypadají celkem fajn, ale z blízka se na to nedá koukat. :D
Výhled byl skvělý, ale bohužel přes sklo se strašně špatně fotí, stále nějaké odrazy tam prostě musí být. :(
Byly tam takové křesla (plastové bubliny) ve kterých byly slyšet zvuky Prahy! To bylo skvělé!
No a cestou na koncert jsme narazili na plakát. Vlastně první plakát ever, protože já nikde jinde žádný nepotkala. A proč? Protože se začali prodávat lístky a za týden byly vyprodány. Ty fakt reklamu nepotřebují. :) A tady jde vlastně vidět celý můj koncertový outfit.
Na koncertu jsem taťkovi nalakovala malíčky na černo a koupili jsme si hnusné pivo v úžasných kelímcích, které teď zdobí naší repro-bednu ze které se linou tóny DM téměř neustále. (To v pruhovaným tričku za mnou je můj strejda♥ co tam byl s námi)
Spousty fotek z koncertu, které nepotřebují popisek.
Kytarista kapely Martin L Gore (je vidět na těch obřích obrazovkách) přesně v den pražského koncertu oslavil své 52. narozeniny a první řady si pro něj vytiskly papírky Happy B-day. :))
Tahle fotka je ze všech nejhorší, ale já ji sem musela dát, protože je z té nejúžasnější písničky ever! A to Enjoy the silence. Miluji tu písničku. :)
jacket: ???, top: Promod, shorts: DIY, tights: Německo, ring: Levné knihy, boots: Converse

2 komentáře:

  1. Hezké fotky :) A ty mimina na věži jsou dost creepy :D

    OdpovědětVymazat
  2. to sis to pořádně užila :) mám strašně ráda Prahu :) ale bohužel letos nebyl čas se tam dostat ještě :/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář:) Určitě ho oplatím!:)